Кръчма

Зелената салата и нейното място в кръчмата

Kasaki

  • 1
  • 0
  • градина
Re: Зелената салата и нейното място в кръчмата
« Отговор #135 -: 28, януари, 2019, 20:09 »
моят начин на работа е следния:
когато садя поливам с около 250-300 мл. разтвор от би-58, топсин и разтворим тор с повече фосфор.
 пръскам след 8-10 дни:
  1. лактофол"О" , ридомил или арметил, нуреле
след 10 дни
  2. лактофол"О" , ридомил или арметил, дантоп
след 10 дни
  3. топсин, моспилан, умишлено пропускам лактофола защото излишното количество азот прави  салатата на парцал няколко часа след като я одрежеш.
при подходящо време след 15 дни започваш да режеш. това правя при есенните и пролетните салати, тези които ще презимуват остават само с поливката докато дойде време за завиване.


Здравейте.
Бих искал да те помоля да ми разясниш схемата,имам предвид от кое по колко слагаш