Кръчма

КАК СЕ ВЛИЗА В КРЪЧМАТА

КАК СЕ ВЛИЗА В КРЪЧМАТА
« -: 07, януари, 2012, 14:27 »
ЗДРАВЕЙТЕ! :)

С ЦЕЛ ПОВИШАВАНЕ СИГУРНОСТТА И ПРЕКАРВАНЕ В ЧИСТА КРЪЧМАРСКА ОБСТАНОВКА (ТУК НЕ Е РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ) - НЕДОПУСКАНЕ НА СПАМ БОТОВЕТЕ, УСЛОВИЯТА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ СА ЛЕКО ЗАВИШЕНИ СПРЯМО ОБИЧАЙНИТЕ, КЪМ КОИТО ВЕРОЯТНО СТЕ СВИКНАЛИ. 

ПЪРВО УСЛОВИЕ:
ПАРОЛА - ТРЯБВА ДА Е ДОСТАТЪЧНО ДЪЛГА И ДА СЪДЪРЖА И ГЛАВНИ БУКВИ, И МАЛКИ БУКВИ, И ЦИФРИ. БУКВИТЕ ТРЯБВА ДА СА НА ЛАТИНИЦА!!! ЗА ПО-ЛЕСНО МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ ПЪРВАТА ИЛИ ПОСЛЕДНА БУКВА ДА СА ГЛАВНИ. АКО СТЕ Я ПОПЪЛНИЛИ ПРАВИЛНО В ДЯСНО ОТ ПОЛЕТО ЗА ПАРОЛАТА ЩЕ ВИДИТЕ ЧАВКА, А НЕ УДИВИТЕЛНА В ЖЪЛТ ТРИЪГЪЛНИК.

ПРИМЕРНА парола:   RilaF1       R и F - големи букви,  ila - малки букви,   1 - цифра
НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ  тази парола!!! Тя е само пример!

ВТОРО УСЛОВИЕ:
Премахнато.

ТРЕТО УСЛОВИЕ:
ИМА ТРИ СЛУЧАЙНО ПОДБРАНИ ВЪПРОСА, НА КОИТО ДА ОТГОВОРИТЕ РЪЧНО. ОТГОВАРЯ СЕ С ДУМА ИЛИ ЦИФРА, СПОРЕД СЪОТВЕТНИЯ ВЪПРОС.


ЧЕТВЪРТО УСЛОВИЕ:
ИЗИСКВА СЕ ВАШЕ РЪЧНО ПОТВЪРЖДЕНИЕ ОТ ВАШИЯ ЕЛЕКТРОНЕН (ИМЕЙЛ) АДРЕС. СЛЕД ПОПЪЛВАНЕ НА ПОЛЕТАТА ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ ЩЕ ПРОЧЕТЕТЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ОТВОРИТЕ ВАШАТА ЕЛЕКТРОННА ПОЩА И ДА АКТИВИРАТЕ ВАШАТА РЕГИСТРАЦИЯ ОТ АВТОМАТИЧНО ИЗПРАТЕНОТО ОТ ФОРУМНАТА СИСТЕМА ПИСМО.
(ПОДДЪРЖАЙТЕ ВАШАТА ЕЛЕКТРОННА ПОЩА АКТИВНА - ЗА ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ДА ВЛИЗАТЕ В НЕЯ ПО ВЕДНЪЖ МЕСЕЧНО БЕЗ ДА ПРАВИТЕ КАКВОТО И ДА БИЛО ВЪТРЕ. В ТАЗИ КРЪЧМА СА АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНИ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ПРОФИЛ НА ЕДИН ЧОВЕК! АКО СИ ЗАБРАВИТЕ ПАРОЛАТА - МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ. НО АКО СИ ЗАБРАВИТЕ ПОЩАТА - НЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ.)

ОЧАКВАМЕ ВИ!
« Последна редакция: 09, януари, 2013, 19:46 от Coku »