Кръчма

Патладжан - сортове, отглеждане, болести, технологии

Gogo69

  • ****
  • 318
  • 5
  • Ако можеш да направиш добро - направи го!
Тази година гледах Класик и Арагон от черните и Listada de Gandia на Фито от шарените. Продължавам да бера... Мисля за следващата година да сложа и Бибо на Семинис от белите. От Арагона и шарените съм изключително доволен. Класика дава по-малко и е по-претенциозен. Някой да е гледал Епик - пак на Семинис - ?

sasho41

  • ****
  • 241
  • 6
  • Навеждай се само, за да вдигнеш. Епикур


Така изглеждат патладжаните ми по отдалеч, а когато се вгледам виждам това.

 

И това.



И въпросът, какво е това, болест или от дъждовете?
Или е и от двете?
Доста завръз има, но не е темата.
Промяната към един по-добър свят започва от човека в огледалото

    Имало е алтернария, ако не се лъжа, но е преминала. Нагоре ако няма петна, изчисти долните и си гледай рахатя. От време на време хвърляй по едно око за акарите, много обичат патладжана.

sasho41

  • ****
  • 241
  • 6
  • Навеждай се само, за да вдигнеш. Епикур
Благодаря БАТКОТО,преди време имаше някакви "гадове" отдолу по листата, но с една доза за 5л.
моспилан(комшийският) и нещата се решиха. Останаха само тези листа, надявам се, че е
остатък от (както се казваше 60-тех години) капиталистическото минало, не може да не ги помниш тези времена. А си бяхме и млади и............ и не се интересувахме от цитати от партийните
конгреси, а явно е трябвало :-[ :( :(
Промяната към един по-добър свят започва от човека в огледалото