Кръчма

Светодиодно (LED) осветление за разсади и стайни растени

Вискяр

  • *
  • 1 824
  • 8
  • Работата никога не свършва!
    • Градина Вискяр
Здравейте, смятам да купувам светодиодно (LED) осветление за разсади и стайни растения.
Намерих доставчик, който изработва такива лампи със светодиоди. Лампата представлява една тръба - като луминисцентните, в която са разположени сини и червени диоди. Има два цокъла като при луминисцентна лампа. Едната страна по дължина на лампата е радиатор - няма нужда от вентлатори, както беше преди. Монтажа се извършва в тела за луминисцентни лампи. Не са нужни дросели и стартери, само гол носач. Може да се монтира и с помощта на клипсове:Мой познат, който върши сервизни услуги на производителя на светодиодно (LED) осветление, си е взел няколко лампи с бяла светлина за обичайна употреба в къщи. Даде ми една такава, която се оказа че е много по-добра от масовите светодиодни (LED) лампи с цокъл Е27, каквито вече имам няколко:Той сподели, че по поръчка може да се изработят светодиодни (LED) лампи с подходящ спектър за разсади и растения.

Ето как изглежда тази, която имам:
Доколкото разбрах, се изработват светодиодни (LED) лампи с дължина 60 и 120 см.

Не съм се свързвал засега с производителя. Но за количества има добри отстъпки.

Има ли желаещи за такива лампи?
Засега искам да пишете от коя дължина колко лампи искате. Това не обвързва с покупка. Искам да имам обща представа за количества, преди да се свържа с производителя.
След това ще се свържа с производителя и ще кажа цените. Лампата с бяла светлина горе е на цена около 9-10 лв. Но свети с много по-качествена светлина и поне два пъти повече от две Е27 лампи за по 13 лв всяка.

Обичайно групови поръчки се извършват така: Организатора събира парите, прави поръчката, получава поръчаното, и по куриер изпраща индивидуалните заявки.

Очаквам до вторник - 8 март, да има яснота за желаещите и да се свържа с производителя за повече подробности.

Bogomil Todorov

  • **
  • 80
  • 1
  • градина
 Здравей Вискяр,
Ако не е късно искам 2 лампи от 120 см и 4 от 60 см.
Дано събереме достатъчно бройки.
120 см е за над една стара маса върху,която събирам 6  табли, това е за оранжериините домати, точно за месец януари и февруари- късите и мрачни дни.Другите 60 см ще ги слагам на едни стелажи , които се засенчват и затъмняват един друг- също ще са много подходящи!