Отдавна се каня да си направя и моя тема в която да публикувам снимки и да се похвалвам и споделям от време на време.

Та да се представя,макар,че съм споделяла туй онуй от както съм във форума.
Казвам се Мина и съм "млада" градинарка,самостоятелно се занимавам от 7-8 год.От Димитровград съм и там "залюбих" земеделието,но с течение на обстоятелствата мъж,деца, се намирам в Царево!Обработвам около 120кв градинка и съвсем любителски се занимавам и запълвам времето.Сея около 200 корена домати,50-тина краставици,200 корена пипер,люти чушки,патладжан и туй то-почти всичко необходимо за зарзават за зимата и тук там продавам по някой кг. на желаещи.Обичам да се ровя в градината,това е моето царство!(Както казва Хера!

)Както повечето разбраха привърженичка съм на биоземеделието и ползвам разни отвари от които съм доволна.Разбира се не отхвърлям изцяло и химията,главно конт.фунгициди,но ги ползвам когато много "напече" работата....и след консултация и напътсвия тук във форума.

Не крия,че всеки път когато се наложи да пръскам го правя със свито сърце.Моля да не бъда критикувана на тази тема и всеки направил своя избор да го следва.Знам,че тук почти няма биопривърженици,но пък има добри критици от към начин на отглеждане,заболявания, принципи в земеделието и т.н.
Както и друг път съм казвала,възхитена съм от вашите познания,начетеност,стаж в земеделието и ОТЗИВЧИВОСТ,помагайки винаги със своите съвети и шапка ви свалям!Тук е и момента да благодаря на Вискяр,че ми помогна миналата година със напътствия как да се справя с картофената и за разяснението,че в биоземеделието се допускат контактните фунгициди ...и за прекрасния форум(кръчма)и за това че незнам как ,но е привлякал най-добрите!А да не пропусна и Мило,той пък тази година направо си ми спаси доматките от омъкване заради петна които се бяха появили по обяснени от него причини,и се оказа абсолютно прав,доматките пораснаха и вързаха и нищо им няма.Стига с хвалбите,че ще ви порастне работата
И като завършек ще пожелая на всички успешен сезон и богата реколта !
Малко снимки от скромното ми производство...