Кръчма

ЗАЩО ЯДЕМ “НАЙЛОНОВИ” ДОМАТИ

sasho41

 • ****
 • 249
 • 6
 • Навеждай се само, за да вдигнеш. Епикур
ЗАЩО ЯДЕМ “НАЙЛОНОВИ” ДОМАТИ
« -: 01, октомври, 2014, 07:47 »
ЗАЩО ЯДЕМ “НАЙЛОНОВИ” ДОМАТИ?!
Нямам думи за да определя това което прочетох, възмутен съм(не от автора) от това което се изнася.
Българи ли са тези .......сътворили този  "труд" или сребърниците не са били само 30?
http://www.zora-news.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5722:2014-07-22-10-22-42&catid=512:broi-29-2014&Itemid=126
Ако Админите приемат темата предизборно има опция Изтриване ;)

Защо се ядат "найлонови" домати и прочие зеленчуци и плодове, е актуална тема. Дори след избори.  ;)
« Последна редакция: 02, октомври, 2014, 16:10 от Вискяр »
Оптимистът и в гробищата вижда плюсове, а не кръстове

Станка

 • *****
 • 385
 • 10
 • Знам, колко не знам...!!!
Re: ЗАЩО ЯДЕМ “НАЙЛОНОВИ” ДОМАТИ
« Отговор #1 -: 02, октомври, 2014, 07:58 »
И аз се ядосвах,смях и се чудя кога ще станем нормална държава???-""От декември влизат нови европейски правила за етикетизирането на стоките в магазина. Етикетите трябва да са видими и четливи, а не пенсиите да ходят с лупи в магазина, както с очите си сме виждал да правят сега. Пак според тия правила в ресторанта ще имаме право да изискаме пълна биографична справка за пържолата: месторождение на животното, с какво е хранено, щастливо ли е живяло, как е загинало и т.н.

Баси, тъщата е изпреварила ЕС! Оня ден ми гостува. Не много дълго, едно преспиване само. И то щото аз съм Любезният лос. Остани, викам поне за по кафе. Забравих, че тя кафе пие само сутрин. Както и да е. Донесе една торба чушки, лично ги отгледала. И за всяка чушка имаше подробна информация. „Ето тая, вика, растеше точно до вадата и виж каква е месеста. Тая бледо зелената е от под крушата. Тия двете са расли на сутрешно слънце, а тия двете – на следобедно. Виж каква разлика има!” И верно имаше голяма разлика. Изслушах до половината и я помолих да отложим разглеждането на CV-тата на другата половина за сутринта, все пак на свежа глава ще мога да запомня повече подробности. Не, че много ме интересуват, де…"Из делниците на един луд (8 – 12 септември)
« Последна редакция: 02, октомври, 2014, 16:10 от Вискяр »
Има дни,в които си мисля,че съм луда.Има и такива,в които съм сигурна.

Re: ЗАЩО ЯДЕМ “НАЙЛОНОВИ” ДОМАТИ
« Отговор #2 -: 14, ноември, 2014, 16:13 »
В България никакви правила не действат още повече етични. Днес ходих до Геосем за торове и какво видях,семена от домати сорт Ръгби 0,5 гр. вече е = на 5лв.,питах,защо са почти на двойна цена,отговор защото са ни малко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????? :o :o :o :o,ама не сме хора хич,всеки гледа да те изцака,видяха,че сорта се търси и .............. е за това ще ядем"найлонови" домати.

Мило

 • ********
 • 1 150
 • 20
Re: ЗАЩО ЯДЕМ “НАЙЛОНОВИ” ДОМАТИ
« Отговор #3 -: 14, ноември, 2014, 17:04 »
Еми така е като знайни и незнайни четат "Кръчма при Вискяр",споко има и други хубави домати,не само български,то всичко зависи от отглеждането.
Най мразим като копам да ми отскача мотиката от камик !