Кръчма

Условия за Регистрация

Уважаеми посетителю, добре дошъл на гишето за куверти!
Засега кувертите са безплатни. Възползвай се максимално от тази промоция на Кръчмата.

Съвети при регистрация:
Главния кръчмар Ви препоръчва настоятелно да изберете регистрация чрез gmail поща -  http://mail.google.com/
Активирана е OpenID формата като възможност за регистрация.
Вашия псевдоним в кръчмата може да бъде както на кирилица, така и на латиница. Ако искания от Вас псевдоним е свободен, край  полето за него, след изписването му, ще се появи зелена чавка. Ако този псевдоним е зает, системата ще ви съобщи това и ще е нужно да се регистрирате с друг псевдоним.
В интерес на Вашата сигурност е заложено изискването в паролата да има три вида знаци: цифри + големи латински букви + малки латински букви. В момента, когато паролата е достатъчно надеждна, в полето край нея се появява зелена чавка.
С цел защита от спамботове са поставени три въпроса, на които трябва да отговорите с цифри или думи - според съответния въпрос.  
Такива три въпроса ще видите още веднъж - при първо публикуване на мнение в кръчмата. Това също е с цел защита от навляци и досадници в любимата кръчма. При второ и следващи мнения няма допълнителни условия.
Благодарим Ви предварително за разбирането, че кръчмата трябва да се пази чиста, уютна и спретната!

След регистрация:
Писането на кирилица е задължително! Дали ще използвате удобния български стандарт за подредба на клавиатурата, или ще се мъчите с фонетична подредба, е въпрос на Ваш избор.
Главния кръчмар Ви съветва  да попълните максимален брой от възможните полета с данни за Вас.
Главния кръчмар Ви съветва непременно да посочите географско място, където развивате вашата градинарска дейност. Това ще спомогне значително, когато се отговаря на поставен от Вас въпрос, отговора да бъде съобразено с географското местоположение и микроклимата на съответното място. Така ще можете да разчитате на обилно поливане на Вашия проблем от максимален брой добри пиячи.

Правила в кръчмата:
Това виртуално място се намира в Република България и всички спорни въпроси, нерешими по друг начин, се решават според законодателството на Република България!
Забранени са всякакви изказвания, нарушаващи Законите на Република България! Какви са те е Ваше задължение да ги знаете.
Вие сте единствено отговорни за съдържанието на Вашите публикувани съобщения. Кръчма "При Вискяр" в лицето на нейните управители и собственици не носи никаква отговорност за която и да е публикация тук.
Вашата анонимност е напълно запазена и цялата информация, предоставена от Вас, която не сте споделили публично, е напълно невидима от всички, с изключение на Администратора.
Вашата парола е невидима за когото и да е! Тя е защитена с криптиране и не може да ви бъде предоставена нито от човек, нито от системата, в случай, че я забравите. Ако си забравите паролата, системата може да ви предложи връзка (линк), откъдето да си въведете нова парола. Връзката (линка) се изпраща във Вашата електронна поща.
Всички тези условия за анонимност не важат, ако упълномощените органи на държавата Република Българя постановят друго, по съответния законов ред!
Учтивото поведение в кръчмата, дори да сте кьор-кютук пияни, е задължително! Категорично са забранени вулгарности! Ако забележите такова неприемливо поведение, независимо към Вас или друг член на кръчмата, моля сигнализирайте чрез системата до Администратора.
Министъра по алкохола - Администратор, и Главния кръчмар, имат пълното право да изтриват всичко неприемливо, без никакво предизвестие или обяснение.
Министъра по алкохола има правото по всяко време да ви изхвърли през вратата, прозореца или дувара на кръчмата без предизвестие или обяснение. Вината за това ще е изцяло Ваша. В по-леки случаи на прегрешение може да ви натика в мазето, но в стая с празни бурета и шишета. За определен, или неопределен срок, докато покажете признаци на отрезвяване.
Вашият IP адрес се записва автоматично във фискалната памет на кръчмата, независимо от къде пишете. Не препоръчваме, ако сте отстранен от кръчмата, да се опитате да влезете отново със, да речем, пребоядисана коса или залепени мустаци и брада. Два профила на един пияч не се допускат! Достатъчно е, че като се напие, вижда двойно.
Министъра по алкохола заявява, че софтуерът на това виртуално място пуска бисквитка (не се мези с нея!) - текстов файл, съдържащ битове информация (като Вашето потребителско име и парола) в кеша на Вашия браузър. Това се използва само за да помни Вашия браузър къде сте миткали. И да ви напъти по-лесно следващия път, когато поемете към тази кръчма. Софтуерът не събира или изпраща каквато и да е друга форма на информация за Вас или Вашия компютър!


С натискане на долния клавиш за съгласие, Вие се съгласявате с всичко това и декларирате, че Вашето пребиваване в кръчмата няма да навреди на никого!
Ако не сте съгласен с всичко, написано по-горе, напуснете незабавно това място!