Кръчма "При Вискяр" - форум за градина и градинари

КАКВО се ВИДИ от ПОРТАТА => МАСА НА ТЪРГОВЕЦА => Темата е започната от: Вискяр в 31, май, 2014, 19:13

Титла: Как да продаваме разсад - домати, зеленчуци, зарзавати
Публикувано от: Вискяр в 31, май, 2014, 19:13
Един прекрасно-очарователен начин как да продаваме разсад от домати, пипер, краставици и други зеленчуци и зарзавати, които сме произвели в нашата оранжерия или градина.

http://www.youtube.com/watch?v=jvBr-qPAGwI

"В нашата идилична Belly Farm сме произвели много разсад. Той ще бъде предложен на нашия щанд в центъра за градински  продажби на планинския град Hailey в Idaho на 31 май от 10 часа до 17:00 часа. Местоположението е Red Door Design House на ъгъла на Bullian и реката. Чушки, домати, краставици и много повече."

Едно е да посееш семена от зеленчуци, друго е да отгледаш разсад от домати и други зарзавати, а трето и четвърто е да ги продадеш, та хората да си ги насадят в градините и да се радват на богат урожай от вкусна продукция.
Титла: Re: Как да продаваме разсад - домати, зеленчуци, зарзават
Публикувано от: Станка в 31, март, 2015, 23:00
 Колеги,много добре звучи ;D,не съм от специалистите,но както всички знаете ;D баба съм,ноооооо само на внучето е мое допълнение ;D,та поради тази причина синковеца не е още на пазар а ние работа имаме,имам останал разсад около 200бр домат от Сеньора,Амати,Биг Биф и новия розов на Клаус който е с номер ако имате интерес на лични.Говорих днес с Еконт-имах пратка от колега та става пращането за ден,другият вариянт е БГ борса в Фб-ка,но там са любители. ;D
Титла: Re: Как да продаваме разсад - домати, зеленчуци, зарзават
Публикувано от: Мило в 01, април, 2015, 18:40
За тези прекрасни сортове си заслужава да отделиш един ден и да отидеш в Плевен на пазара.Там със сигурност ще го продадеш.Цената е 0,80-1лв на корен за холандските домати,БГ расада е 0,60лв,така поне е при нас.
Титла: Re: Как да продаваме разсад - домати, зеленчуци, зарзават
Публикувано от: nkanavrov в 01, април, 2015, 19:17
Ранните оранжерийни сортове Холандски , Израелски и др. при нас се продават между 1.50 и 2.00 лв.Това което изброяваш като сортове е твърдо между лев и 1.50.Така , че на Цветница  - на пазара и с парите - памперси  ;) ;)